Welkom op de website van Gumbusters Benelux

Welkom op de website van Gumbusters Benelux BV. Al meer dan 10 jaar de specialist in het verwijderen van kauwgum! Waar u er ook maar last van hebt. Binnen, buiten, op vloerbedekking of straatstenen.

Het Gumbusters concept is in 1996 "uitgevonden" door Gerard Besseling, ondernemer uit het Gooi, in Nederland. Hij kwam op de gedachte zijn reinigingsmiddel in combinatie met lage druk stoom techniek uit te ontwikkelen tot een gepatenteerd product wat overal ter wereld te gebruiken is. Door de zeer efficiente en effectieve werkwijze is GumBusters inmiddels in meerdere landen ter wereld marktleider in het verwijderen van kauwgum. Zo ook in de Benelux. Niet alleen kauwgum verwijdering maar ook straatreiniging, reiniging van inloopmatten en verwijderen van graffiti rekenen wij tot ons specialisme.

Op basis van heldere afspraken en overzichtelijke financiele consequenties zorgen wij, zowel buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving.

Het lijkt wel zomer
Door: gumbusters op 14-11-14

Wat een onverwacht mooi weer nog vandaag op Schiphol 

 

 Haarlem
Door: gumbusters op 12-11-14

Net als 'vroeger' weer lekker aan het werk in Haarlem 

 Spijkenisse
Door: gumbusters op 15-06-14

April 2013 Spijkenisse Akkerhof wordt weer als nieuw Gumbusters Westermarkt
Door: gumbusters op 02-01-12Gumbusters in de media
Door: gumbusters op 02-03-11

Geachte relatie van GumBusters Benelux bv,

In de landelijke financiële media is aandacht besteed aan de teloorgang van de voormalige eigenaar van het GumBusters concept, InnoConcepts nv. Op eigen initiatief van de betrokken media is daarbij ook  GumBusters genoemd als een van de InnoConcepts activiteiten. Middels dit bericht wil ik u nadrukkelijk wijzen op het feit dat uw leverancier, GumBusters Benelux bv, op geen enkele wijze beschouwd kan worden als onderdeel van InnoConcepts. En met nog meer nadruk niets te maken heeft met de mogelijk onrechtmatige handelingen die door (voormalige) bestuurders van InnoConcepts zouden zijn gepleegd.

Wij zijn een 100% onafhankelijke dienstverlener in het verwijderen van kauwgum bij u, nu en in het verleden, en zullen dat met de voor u bekende inzet en betrouwbaarheid graag in de toekomst  ook blijven doen. Vol vertrouwen op deze toekomst en in de hoop dat een negatieve  associatie van GumBusters met InnoConcepts uw goede indruk van GumBusters Benelux bv niet zal veranderen.