Welkom op de website van Gumbusters Benelux

Welkom op de website van Gumbusters Benelux BV. Al meer dan 10 jaar de specialist in het verwijderen van kauwgum! Waar u er ook maar last van hebt. Binnen, buiten, op vloerbedekking of straatstenen.

Het Gumbusters concept is in 1996 "uitgevonden" door Gerard Besseling, ondernemer uit het Gooi, in Nederland. Hij kwam op de gedachte zijn reinigingsmiddel in combinatie met lage druk stoom techniek uit te ontwikkelen tot een gepatenteerd product wat overal ter wereld te gebruiken is. Door de zeer efficiente en effectieve werkwijze is GumBusters inmiddels in meerdere landen ter wereld marktleider in het verwijderen van kauwgum. Zo ook in de Benelux. Niet alleen kauwgum verwijdering maar ook straatreiniging, reiniging van inloopmatten en verwijderen van graffiti rekenen wij tot ons specialisme.

Op basis van heldere afspraken en overzichtelijke financiele consequenties zorgen wij, zowel buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving.

Spijkenisse
Door: gumbusters op 15-06-14

April 2013 Spijkenisse Akkerhof wordt weer als nieuw Gumbusters Westermarkt
Door: gumbusters op 02-01-12Gumbusters in de media
Door: gumbusters op 02-03-11

Geachte relatie van GumBusters Benelux bv,

In de landelijke financiële media is aandacht besteed aan de teloorgang van de voormalige eigenaar van het GumBusters concept, InnoConcepts nv. Op eigen initiatief van de betrokken media is daarbij ook  GumBusters genoemd als een van de InnoConcepts activiteiten. Middels dit bericht wil ik u nadrukkelijk wijzen op het feit dat uw leverancier, GumBusters Benelux bv, op geen enkele wijze beschouwd kan worden als onderdeel van InnoConcepts. En met nog meer nadruk niets te maken heeft met de mogelijk onrechtmatige handelingen die door (voormalige) bestuurders van InnoConcepts zouden zijn gepleegd.

Wij zijn een 100% onafhankelijke dienstverlener in het verwijderen van kauwgum bij u, nu en in het verleden, en zullen dat met de voor u bekende inzet en betrouwbaarheid graag in de toekomst  ook blijven doen. Vol vertrouwen op deze toekomst en in de hoop dat een negatieve  associatie van GumBusters met InnoConcepts uw goede indruk van GumBusters Benelux bv niet zal veranderen.Perma Zyme
Door: gumbusters op 01-03-11

Zoekt u dé oplossing voor het behoud en onderhoud van boomperken, fiets- en wandelpaden. Milieuvriendelijk en voordelig?
Dan biedt Biostab Benelux bv u daarvoor een unieke mogelijkheid. Met PERMA-ZYME heeft u het juiste product in handen om op eenvoudige en betaalbare wijze de uitstraling van de bewerkte gebieden te verhogen. Duurzaam en gemakkelijk te onder-
houden."

"Om eerlijk te zijn hebben we iets van de natuur afgekeken; Termieten bouwen hun bovengrondse 'huizen' met zand, leem en speeksel, die extreem veel enzymen bevatten. Een wind- en weerbestendig onderkomen voor de eeuwigheid. Naar dit voorbeeld werd PERMA-ZYME ontwikkeld. Enzymen zijn eiwitten die een chemisch-fysiek proces in de bodem activeren. Bij PERMA-ZYME is dus sprake van een bio-catalysator. De vele verschillende enzymen activeren de door grondvocht vrijgekomen mineraalstoffen en brengen een kristallisatieproces op gang. Kristalbruggen dragen binnen de bodemmatrix zorg voor een hechting en daarmee een mechanische verharding van de bodem."

Een puur natuurlijk proces, ecologisch en volledig milieuvriendelijk.Samenwerking met Cleanstreets
Door: gumbusters op 01-02-11

Het bedrijf Cleanstreets levert de tegelasbak die preventief werkt m.b.t. kauwgumvervuiling en vervuiling door sigatettenpeuken. Klik op het logo om een kijkje te nemen op hun webstite.   

Clean Streets is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en leveren van duurzame en innovatieve producten om de overlast van zwerfafval, sigarettenpeuken en kauwgom te beperken. Als onderdeel van Herena Rook en Afvalvoorzieningen, een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van rook- en afvalvoorzieningen. Zij hebben ervaring, expertise en producten in huis om voor elke situatie een passende oplossing te bieden. Clean Streets richt zich daarbij met name op oplossingen bestemd voor de buitenruimte. Uitgangspunt daarbij is een totaalconcept toegesneden op uw specifieke situatie.

Clean Streets maakt het mogelijk om uw problematiek aan te pakken én op te lossen. Door het plaatsen van robuust en aantrekkelijk vormgegeven producten, die kosten besparen en doen wat zij beloven, houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk.